alove-logo
0
0 Kč
  • Domů
  • Pusťte barvy do vašeho života

Pusťte barvy do vašeho života

22. 08. 2023

Barvy nám do života přinášejí radost. V kolekci ALOve Bonbons naleznete mnoho druhů drahých kamenů, které hýří těmi nejkrásnějšími a nejrůznějšími barvami. Je už jen na vás jestli zvolíte drahokamy rubín, smaragd, safír, tanzanit nebo podlehnete pestrým barvám citrínu, ametystu, topazu nebo něžnému růženínu. Barevná škála je opravdu široká, proto se nebojte a pusťte do vašeho šatníku více energie a pozitivity.

Pusťte barvy do vašeho života

Šperky z kolekce Bonbons za nás vybarvila sama příroda

 

Unikátní kombinace pestrobarevných kamenů s bílým, růžovým nebo žlutým zlatem vás okouzlí na první pohled. Drahé kameny vznikaly miliony let a nejsou jen nádherným kouskem přírody, ale mohou pozitivně ovlivnit naše tělo, mysl i duši dokonce mít až léčivé účinky. Například ametyst je kamenem očisty a přináší harmonii, citrín dodává odvahu, růženín je kámen lásky a smaragd podporuje rodinnou pohodu. Jejich nošení v podobě nádherných šperků tedy určitě stojí za vyzkoušení.

 

 

 

Prsteny

 

Výběr v kolekci ALOve Bonbons není jen o barvě kamene, ale i o jeho tvaru. Klasický kulatý, zajímavý ovál, moderní cushion nebo originální srdce je jen malá ukázka možností. Exkluzivní barevný prsten s dokonalým výbrusem na ruce nádherně vynikne. Jedinečný šperk, který se zrodil z přírody povznese jeho majitelku.

 

 

Přívěsky a náušnice

 

Nápad a perfektní zpracování 14kt zlata v kombinaci s přírodními barevnými kameny je zárukou originálního šperku na celý život. Přívěsky a náušnice lze stylově ladit a kombinovat a váš outfit pozvednou na vyšší úroveň. V kolekci ALOve Bonbons naleznete decentní náušnice na běžné nošení nebo trendy přívěsky, které vybarví váš den.

 

Marketing