alove-logo
0
0 Kč

Diamantové talismany pro ochranu a štěstí

14. 08. 2023

Historie talismanů sahá až do paleolitu, ale největší rozkvět zažívala ve starověkém Egyptě, kde se zdobily zlatem či vybrušovali z drahých kamenů. Od té doby se jejich obliba znásobila. Vyrábí se totiž s vírou, že druhému přinesou štěstí, proto jsou skvělými dárky pro partnera, kamarádku nebo děti.

Diamantové talismany pro ochranu a štěstí

Čtyřlístek

 

Legenda praví, že když byla Eva vyhnána z ráje, ukryla do svých vlasů čtyřlístek, který pak pronesla na svět. Najít dnes v přírodě tento malý zázrak není snadné, a proto si štěstí zajistěte šperkem ALOve ve tvaru pravidelného čtyřlístku. Ten ochraňuje a je také poslem zdraví a bohatství.

 

 

Strom života

 

Říká se o něm, že je to strom z Ráje nebo obraz placenty, která předává živiny novému životu. Přívěsek ALOve Strom života majiteli dodává potřebnou životní energii a vitalitu z fyzického a duchovního světa. Přináší mu také štěstí, moudrost, upevňuje rodinná pouta a hodnoty.

 

 

Ruka Fatimy

 

V některých kulturách symbolizuje ruku Boží, či ruku Marie, ale všude působí jako ochranný amulet před nebezpečím, uhranutím nebo komplikacemi při cestování. Ochraňuje ale také těhotné ženy a ty těsně po porodu, kdy jsou velmi zranitelné. Je skvělý dárek od partnera nebo pro kamarádku.

 

 

Lotosový květ

 

Lotosový květ je symbolem čistého srdce a energie a pomáhá při celkové očistě organismu. Šperky s lotosovým květem jsou velmi oblíbené u žen, které mají rády jógu, meditaci a východní kultury. Nosí se také proto, že udrží mladistvou energii v těle a jasnou mysl.

 

Marketing