alove-logo
0
0 Kč

Ten pravý pro tu pravou

16. 08. 2023

Opravdovou lásku zpečetí jen zásnubní prsten s diamantem, který je stejně pevný jako ten nejhlubší cit. Hledáte prsten pro ženu svého srdce? V široké nabídce ALOve zaručeně najdete ten pravý.

Ten pravý pro tu pravou

Diamantové zásnubní prsteny již od 4 500 Kč

 

 

Když diamanty, tak ALOve

Vybrat zásnubní prsten pro ženu vašeho života je významná událost, která si zaslouží dostatek času a výběr těch nejkrásnějších kousků. A v naší nabídce jich máme více než dost. Diamantové prsteny ALOve mají buď velmi klasický styl s jedním centrálním kamenem, nebo i moderní design inspirovaný nejnovějšími trendy.

 

Jak vybrat správnou velikost prstenu?

Stáhněte si list velikostí prstenu. Přiložte současný prsten vaší vyvolené na vytištěný papír a najděte nejlepší shodu krytí vnitřního průměru s vyobrazenou velikostí. Číslo nad kružnicí představuje velikost vhodného prstenu.

 

 

Není diamant jako diamant

V nabídce ALOve naleznete zásnubní prsteny z bílého, žlutého nebo růžového zlata s těmi nejkvalitnějšími diamanty různých velikostí. Nevíte si rady s výběrem vhodného diamantu? Ukážeme vám, na co se před samotným nákupem zaměřit: Průvodce výběrem diamantu.

S láskou ALOve

Zákazníci jsou naše nejvzácnější klenoty, proto se o ně s láskou staráme. V ALOve si vážíme toho, že s námi sdílíte vaše jedinečné okamžiky a jsme připraveni vám s výběrem a velikostí prstenů poradit, případně je i na míru upravit. Neváhejte se obrátit na naši online podporu. Šperk vám navíc zabalíme do dárkové krabičky a taštičky a zdarma doručíme, kam si jen budete přát.

Marketing