alove-logo
0
0 Kč

První symbolický šperk pro vašeho drobečka

21. 08. 2023

Dopřejte svému dítěti památku na celý život. 14-ti karátové zlaté šperky v třech barevných provedeních s drobným briliantem jsou krásným dárkem pro váš poklad. Podívejte se na naše tipy na rozkošné dětské šperky nebo vyberte dárek pro "novopečené" rodiče. Šperky ALOve zaručene vykouzlí úsměv na tváři každého obdarovaného.

První symbolický šperk pro vašeho drobečka

Ochranný amulet

 

Věděli jste, že šperk může sloužit i jako ochranný amulet? Například červená šňůrka je už z historie různých náboženství považována za posvátnou. Nosí se jako symbol štěstí a ochrany, ale také jako prostředek k tomu, aby se lidé cítili bezpečně. Za ochranný symbol se považuje také andělíček, křídla nebo křížek. Vyberte si barevnou šňůrku nebo jemný řetízek se symbolem a talisman pro vaše dítě nebo pro vás je na světě.

 

Roztomilost sama

V naší nabídce najdete náramky a náušnice, které jsou určeny speciálně pro děti, nebo si můžete vybrat řetízek, na kterém vám zmenšíme velikost podle vašeho přání. Mezi naše favority patří roztomilé přívěsky se zvířátky nebo rozkošná baletka, houpací koník či korunka s nápisem princess.

 

 

 

Dívčí zlaté náušnice

Třpytivé náušnice pro vaši malou princeznu se jí samozřejmě musí líbit, ale především musí být pro ní vhodné. Při výběru třeba dbát na kvalitní materiál, který nezpůsobuje alergie, a pevné zapínání, které může nosit malá holčička i miminko. Zvolte 14-kartátové zlato v bílé, růžové či žluté barvě doplněno vzácným briliantem a udělejte radost vaší holčičce.

 

 

It´s a BOY/GIRL

Bude to kluk nebo holka? Jedna z nejčastějších otázek pro budoucí rodiče. Odpovězte šperkem, náramek nebo náhrdelník s vyřezávaným přívěskem GIRL nebo BOY s diamantem to řekne za vás. Náš malý tip je zkombinovat takový šperk s personalizovaným šperkem se jménem miminka a každá maminka je bude hrdě nosit.

 

Marketing