alove-logo
0
0 Kč

Mix It!

22. 08. 2023

Léto je hravé a barevné, co je skvělá příležitost oživit naše outfity barevnými náramky. Dají se skvěle kombinovat a jejich vrstvení je velmi módní a trendy. V ALOve milujeme všechny barevné šňůrky a korálkové náramky, které jsou "must have" kouskem léta! Najdete zde nejkvalitnější zlaté šperky s drahými kameny nebo náramky zdobené drobnými brilianty. Takový doplněk je vhodný pro všechny věkové kategorie a stejně pro dámy i pány.

Mix It!

Magic Circles

 

Kolekce ALOve Magic Circles představuje magickou energii ukrytou v elegantním náramku pro muže i ženy. Náramky shamballa jsou velmi stylové a vkusné doplňky. Jsou zásobárnou energie, dodávají vnitřní sílu, klid a odhodlání. Díky svému minimalistickému designu se hodí pro každou příležitost. V kolekci najdete červené a černé náramky shamballa se 14kt bílým, žlutým nebo růžovým zlatem. Také módní tenké šňůrky se zlatem v různých barvách od 2090 Kč a originální náramky s drahými kameny.

 

 

Achátové náramky

 

Tyto náramky jsou velmi oblíbené nejen pro svůj design, ale také pro účinky drahého kamene, achátu. Je všeobecně známý jako kámen uzemnění a pomáhá svému nositeli zbavit se negativní energie. Achát je také kamenem sebedůvěry, rovnováhy a odvahy. Je oblíbený ve šperkařství, protože je velmi pevný a odolný proti mechanickému poškození. V nabídce ALOve je najdete v černé a bílé barvě v kombinaci se zlatými kuličkami nebo zajímavými přívěsky.

 

Marketing